TIBE | «Bekketech» i First Lego League
«Bekketech» i First Lego League
Denne uka har vi hatt besøk av Jonathan Mathe Majoro som sammen med laget «Bekketech» er et av to lag som representerer Bekkevoll ungdomsskole i First Lego League i helga.

Det er 8. gang First Lego League arrangeres på Bekkevoll og som en del av valgfaget «teknologi i praksis» er deltakelse i turneringen på timeplanen. Medlemmene på «Bekketech» skal vise sine ferdigheter i kampen om kvalifisering til en finaleplass.

Stort engasjement
Gjennom hele forberedelsestiden har elevene vist stort engasjement og høye ambisjoner. Bekketech består av 12 elever delt i tre grupper, som jobber med teknologi, prosjekt og markedsføring. At elevene skal jobbe selvstendig er en viktig del av læringsprosessen og Jonathan Mathe Majoro har jobbet med prosjektet hos oss hver ettermiddag denne uken. Her har han jobbet med en animasjon som skal vises under konkurransen.

Allsidig turnering
First Lego League en konkurranse som ikke bare går på erfaringer og konkurrering, men også inkludering og godt samarbeid med både lagkamerater og konkurrenter. Gjennom tre runder skal de konkurrere mot 6 andre lag i en konkurranse bestående av tre deler:

  • Prosjekt: Forskning og nytenking av en problemstilling i samfunnet.
  • Teknologi: Bygging og programmering av en legorobot.
  • Kjerneverdier: Verdier satt av First Lego League som skal følges gjennom hele perioden.

– Laget «Bekketech» har gjennom forberedelsestiden vist stort engasjement og høye ambisjoner. Fra dag én har det vært fullt kjør. Både teknologi, prosjekt og markedsføringen har gjort en solid jobb og det er høye forventninger til konkurransen, skriver Bekkevoll ungdomsskole på sine nettsider.

Som stolt sponsor ønsker vi Bekketech masse lykke til i konkurransen i helga!