Nyttårskonserten 2020
For 37. gang arrangerer Storyville Storband nyttårskonsert i Molde. Med fjorårets jubileumsår friskt i minnet, gleder vi oss stort til årets konsert i Bjørnsonhuset.

I år inntar Atle Pettersen, for mange kjent fra Gullrekka og NRKs Beat for Beat, konferansierrollen. Den etterhvert så folkekjære entertaineren skal lede publikum både gjennom låter i croonerstil, stemningsfulle duetter og innslag fra lokale talenter.

Som sponsor så gleder vi oss stort til årets konsert og ønsker både musikere og publikum en fin opplevelse i Bjørnsonhuset i helgen.

Sjelden musikalsk opplevelse

I tillegg til Storbandets egne vokalister skal også Pettersen selv fremføre flere låter. Med inspirasjon fra blant annet Frank Sinatra, Paul Anka og Frankie Valli skal han gi oss stemningsfulle toner.

Molde Gospel og Gossen Gospel Voice – under ledelse av Miriam Venås – skal også sette sitt preg på konserten, så dette vil nok gi publikum en musikalsk opplevelse av de sjeldne.

Norges eldste

Storyville er Norges eldste storband og markerte i fjor sitt 60. årsjubileum. Dette ble feiret blant annet med jubileumskonsert med Wenche Myhre. Siden oppstarten i 1958 har de gitt publikum mang en minneverdig musikalsk opplevelse og hele veien har de vært under kyndig ledelse av dirigent Einar Strande.

Finn mer informasjon om arrangementet på Facebook.