TIBE | Solhjell Bunader

I løpet av 70 år har Solhjell gått fra å være en tradisjonell konfeksjonsfabrikk til moderne produksjonbedrift av bunader. De har lang erfaring og omfattende fagkunnskap om bunadsproduksjon, i tråd med tradisjoner og strenge krav som blir stilt til bunader i Norge.

Solhjell AS ble opprinnelig startet av Kåre Solhjell, som en tradisjonell konfeksjonsfabrikk i 1947. I dag er de en moderne produksjonsbedrift, tilpasset de spesielle metodene som kreves for å produsere bunader. Hver eneste bunad blir sydd etter mål og i dag produserer de bunader til både barn, dame og herre fra ulike fylker i rundt om i landet.

TIBE og Solhjell har hatt tett og godt samarbeid i mange år. Vi har utformet profil, nettsted, sørget for produktfotografering, produksjon av videomateriell, utforming av annonser og gjennomføring av digital markedsføring, og mye mer. For print har vi blant annet levert kataloger, brosjyrer og produktark.

Våren 2019 fikk Solhjell nytt nettløsning. Nettsiden viser alle bunader og bunadstilbehør som føres av Solhjell, og har oversikt over hvor du finner din nærmeste forhandler av Solhjells produkter.

Nye solhjell​.no er bygget i Wordpress, og har nettbutikkløsning. 

Takk til Solhjell for gode utfordringer i et spennende samarbeid!

I tråd med norske håndverks- tradisjoner i over 70 år.