TIBE | Begrensninger gir nye muligheter
Tap to add to home-screen.
Begrensninger gir nye muligheter
Sosialisering, diskusjoner og faglig påfyll - Konferanser har mange viktige formål, og kanskje er de enda viktigere nå enn før, med hjemmekontor og minimalt med sosiale happenings.

Møter og konferanser er og har alltid vært viktig for arbeidslivet, en arena for samarbeid mellom bedrifter og bransjer. De er sosiale, kompetansehevende, bidrar til nettverksbygging og er ofte en «energiboozt» i hverdagen.

Norge er stengt, hva gjør man da?

12. mars 2020 satte en stopper for store fysiske møter og konferanser slik vi kjente de, og behovet for digitale løsninger som gjorde at man likevel skulle kunne gjennomføre disse viktige begivenhetene dukket opp over natten.

Vårt søsterselskap Atlantic MICE TIBE har i over 30 år levert større, fysiske konferanser i Norge. Så ble Norge stengt ned og alle større arrangement forbudt. Hva gjør man da? Jo, da blir man digital!

Les mer om hvordan de omstilte forretningsmodellen sin i 2020 her.

Nye digitale muligheter

Med sin konferanseplattform OnAir kan Atlantic MICE TIBE nå tilby digitale konferanser som skaper en fullverdig konferanseopplevelse. Den virtuelle løsningen gjorde det blant annet mulig å gjennomføre flere av konferansene som var planlagt for 2020.

Den internasjonale ISG 2020-konferansen som egentlig skulle avholdes i Trondheim, ble en digital suksess med over 200 deltakere fra Australia i øst til Canada i vest. – Alt kontrollert og administrert fra kontorlokalene våre i Storgata 11.

OnAir-plattformen gir unike løsninger for samarbeid, mingling, interaksjon, visuelle utstillinger og presentasjoner. Mange har fått øynene opp for alle fordelene digitale eventer gir og hvordan de kan gjennomføres.

Se presentasjonsvideoen om OnAir-plattformen vi har laget sammen med AMT her.

Atlantic MICE har vært en nasjonal aktør i kurs- og konferansemarkedet i over 30 år, selskapet ble i 2019 en del av TIBE-gruppen. F.V. Aina Rimstad Torhaug, Terje Heggem, Geir Ståle Sætre.

Under samme tak

Med AMT og TIBE Molde sin sammensatte kompetanse under ett og samme tak, har vi en unik kompetanse og mulighet til å hjelpe deg med alt fra idé til evaluering og alt imellom.

TIBE Molde sine kommunikasjonsrådgivere har lang erfaring med konseptutvikling og god kommunikasjon, og sammen med deg kan våre kreative designere utvikle en moderne og unik identitet og materiell til din konferanse.

Heldigital eller hybrid?

Våre videofotografer har god erfaring med livestreaming og filming, og om du ønsker presentasjoner forhånds innspilt og redigert til konferansen ordner vi naturligvis det. Ved hybride konferanser kan TIBE stille med studio, teknikere og videofotografer for en knirkefri gjennomføring.

Vår preformance-avdeling jobber daglig med optimalisering og utforming av digitale kampanjer og håndterer alt i forhold til den digitale markedsføringen som treffer målgruppen for din konferanse.

Engasjer dine deltakere med en interaktiv, innholdsrik og inspirerende konferanse i 2021! Interessert i å høre mer om mulighetene rundt digitale konferanser? Ta kontakt for en trivelig prat eller les de 10 beste grunnene til hvorfor arrangere en virtuell konferanse!