TIBE | Om oss
Tap to add to home-screen.

Om oss

TIBE Molde AS i Molde ble etablert i 1986, og er i dag 24 ansatte med ulik spisskompetanse innenfor kommunikasjon. Vi er en del av TIBE-gruppen med nær 60 ansatte til sammen, og vi har søsterselskap i Drammen og Trondheim.

Vi er et fullservice kommunikasjonsbyrå som tilbyr tjenester innen rådgiving, grafisk design, utvikling av identitet/​profil, film, foto, redaksjonelt innhold, kampanjegjennomføring, webdesign og webutvikling, analyse av webtrafikk med mer. Vi fokuserer på resultatorientert og kostnadseffektiv kommunikasjon som gir effekt i et mediabilde i stadig utvikling.

TIBEs modell ODAoptimalisert digital adferd – benyttes av stadig flere selskaper, og representerer hvordan vi arbeider for å skape verdier for våre kunder gjennom mer effektiv digital kommunikasjon.

Service og kort responstid er viktig både for oss og våre kunder. Vi har høy grad av leveringssikkerhet, og er opptatt av at kunden skal ha en positiv opplevelse av både resultatet og prosessen. 

Vi ønsker å være en aktiv og god samarbeidspartner som sørger for at kundens markedskommunikasjon er gjennomtenkt og har effekt. Det skal være lønnsomt å bruke TIBE