TIBE | Slik blir du synlig digitalt
Tap to add to home-screen.
Slik blir du synlig digitalt
For de fleste bedrifter er digital synlighet avgjørende for å lykkes i dag. Man må være synlig for de riktige målgruppene, i de riktige kanalene, med et budskap som motiverer til ønsket handling.

Performance markedsføring, også omtalt som resultatbasert markedsføring, blir et stadig viktigere felt innen moderne kommunikasjon. Det handler ikke lenger om massekommunikasjon, men om å skreddersy budskap for hver enkelt forbruker.

I TIBE Molde optimaliserer og skreddersyr vi digitale kampanjer daglig for at våre kunder skal maksimere avkastningen på sin investering. Overvåkning av trafikk og data bidrar både til å skape mer effektive kampanjer, og til å gi verdifull innsikt om din målgruppe. Innsikten vi får bruker vi til å forbedre og justere kampanjene, slik at sluttresultater blir bra. Performance handler om å prestere.

Vår arbeidsmodell

TIBE har utviklet arbeidsmodellen ODA, Optimalisert Digital Atferd, som representerer hvordan vi kontinuerlig jobber for å skape verdi gjennom mer effektiv digital kommunikasjon. Vår erfaring er at optimalt samspill mellom teknologi, innhold og synlighet gir best effekt. God kommunikasjon i 2020 krever gode leveranser og solid kompetanse både i bredde og dybde. Man må definere mål, lage strategier for hvordan man vil nå dem, og sørge for at riktig innhold presenteres på gode tekniske plattformer, og eksponeres i riktige kanaler til riktig målgruppe.

DESIGN

Godt design skaper tillit, gode brukeropplevelser og hjelper deg med å formidle ditt budskap. Design og visuelle uttrykk gir også karakter og styrke til å skille seg ut i mengden. Våre dyktige designere og art directors tar håndverket sitt på alvor – uansett om designjobben er liten eller stor. Slik hjelper vi våre kunder til å kommunisere effektivt, strategisk og lønnsomt.

INNHOLD

Godt innhold er avgjørende for å utvikle effektiv kommunikasjon, uansett om man bruker tekst, bilder eller video. Det mye omtalte begrepet innholdsmarkedsføring handler om å sette ditt produkt eller merkevare inn i en større sammenheng, gjennom engasjerende historier som oppfattes som relevante og nyttige for din målgruppe. Vi tilbyr et bredt spekter av innholdstjenester som foto og film, strategisk innholdsrådgivning, redaktøransvar for sosiale medier, innholdsproduksjon, søkemotoroptimalisering og mye mer.

TEKNOLOGI

Mulighetene innen digital kommunikasjon er mange og TIBE Molde er en erfaren totalleverandør med egne utviklere på huset. Vi leverer både nettløsninger, kampanjesider, landingsider, portalsider, nyhetsbrev, netthandelsløsninger, digitale kampanjer og mye mer. TIBEs gode og velprøvde rutiner sikrer en smidig gjennomføring og et godt resultat. Vi har driftssikre løsninger, og er opptatt av at kunden skal ha en positiv opplevelse av så vel resultatet som prosessen.

SYNLIGHET

Mens noen kampanjer skal treffe bredt, og ha høy synlighet i geografiske områder uansett alder og interesser, skal andre treffe smale målgrupper. For hver kampanje vi setter opp, gjør vi vurderinger av hvilke kanaler som skal benyttes - basert på hvilken målgruppe vi skal nå. Selv om erfaring gjør at vi har klare tanker om hva som vil virke, er det avgjørende å måle, teste og justere underveis for å lykkes. Det gjør at enhver markedsplan bør ha rom for dynamikk.

Kontaktpersoner:

Profesjonell partner

TIBE har dedikerte og kompetente fagfolk som sørger for lønnsom kommunikasjon. Våre performance-arbeidere er sertifiserte innen Googles annonseverktøy, og vet hva som fungerer.

Kontakt oss i dag, så avtaler vi gjerne et uforpliktende møte (gjerne digitalt) hvor vi kan se på muligheter for samarbeid og gode løsninger for din bedrift.